Tervetuloa...


© army.kaiserslautern

...vakionaama tai sunnuntaipärstä. Voisin kai teeskennelläkkin, mutta miksi turhaa, tervetuloa virtuaaliseen kenneliin nimeltä Joomagnan & Criminales!

Joomagnan & Criminales is a SIM-game kennel, so it has nothing to do with reality. I'm sorry, but this site is only Finnish. You can read about sim-game kennels in English here.

Joomagnan & Criminales on virtuaalikennel, joten mitään ei tapahdu oikeassa elämässä. Sivuillamme esiintyvät kuvat eivät liity sivulle kirjoitettuihin teksteihin. Jos haluat tietää enemmän virtuaalikenneleistä, luethan tämän.

Joomagnan & Criminalesin taru alkoi vuonna 2006, kun ensimmäisen saksanpaimenkoirani innoittamana kiinnostuin kasvattamisesta. Koiria tuli kuvioihin pikkuhiljaa. Ensin tuli yksi, sitten toinen, sitten kolmas.. Nykyisin koiralaumani lukumäärä vaihtelee muutamasta pikkuhipistä parikymmenpäiseen kommuuniin.

Kasvatan voimakkaasti käyttösukuisia saksanpaimenkoiria pääasiassa suojeluharrastajille sekä rodusta aidosti kiinnostuneille pennunostajille. Tavoitteenani on energinen ja työkykyinen saksanpaimenkoira, muistaen kuitenkin vaalia hyvää luonnetta ja terveyttä. Arvostan omassa rodussani tervettä itsevarmuutta sekä rehellistä luonnetta. Ensimmäinen pentue Joomagnan-nimen alle syntyi maaliskuussa 2008 ja ensimmäinen pentue Criminales-nimen alle heinäkuussa 2010.

Joomagnan & Criminales on yksi niistä harvoista kenneleistä, jotka ovat pitäneet itsensä pystyssä useiden vuosien ajan. Muistan niin vanhat harrastustähdet kuin nykypäivän juniorit sekä tulevaisuuden toivot. Meidät lasketaan jo vanhoiksi, sillä JC viettää 12v synttäreitä 09.08.2018! 11 vuoteen on mahtunut paljon iloa ja surua, ja toivon näin olevan jatkossakin.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä koskien kasvatustoimintaani tai ylipäätään sivustoa, ota yhteyttä joko sähköpostilla tai vieraskirjassa. Muistathan vilkaista päiväkirjan?

Marcia Ross ( VRL-05569 )
Vieraskirja | Sähköposti | Päiväkirja


Päivitykset

02.03.2022 - Useiden harrastajien pyynnöstä palautin kaikkien virtuaalikenneleitteni sivut takaisin nettiin. En harrasta virtuaalikoiria enää, mutta toivottavasti sivuista on teille iloa ja hyötyä!

12.01.2018 - Hyvää uutta vuotta 2018! Pentuesuunnitelmia tehty alkutalvelle.
14.07.2017 - Korjailemme Photobucketin aiheuttamia tuhoja. F5 rämppäys pitäisi auttaa!
07.04.2017 - Vanhoja koiria kuoppailtu, uusiakin tulossa kevään mittaan.
23.01.2017 - Uusia koiria!
10.11.2016 - S-pentue sai rekisterinumerot
08.09.2016 - Muutaman päivän sisällä laumaan muuttavat Feurbarock Kinectic Friction "Dina" sekä Feurbarock Jovial Grin "Juniper". Emme malta odottaa!
16.07.2016 - R-pennut muuttaneet omiin koteihinsa, S-pentuja luvassa syksylle.
02.05.2016 - Vapusta selvitty, uutta ulkoasua laitellaan pikkuhiljaa paikalleen!
22.01.2016 - Elossa ollaan vielä! Pentusuunnitelmia ei toistaiseksi, kahmitaan vähän tuontikoiria ensin kasaan. Kilpailukentillä meitä näkee pakkasten vuoksi vähän harvemmin, mutta kyllä me täältä noustaan!

Vanhemmat päivitykset -->